MALATYA / YEŞİLYURT - Yeşilyurt Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Nis

Kurumumuz Yeşilay Yaşam Becerileri formatörümüz tarafından Topsöğüt Karşıyaka Ortaokulunda gerçekleştirilecek, Yeşilay Yaşam Becerileri Eğitim Programı oturumları başlamıştır.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü

Mrt

Mustafa Avni Cüre İlkokulu'nu ve Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu'nu Ziyaret Ettik.

Down Sendromu Farkındalık Günü Afişi

Mrt

Emekçi kadınlar günü kutlu olsun.

Mrt

Yeşilyurt Halk eğitim merkezi YKS grubu öğrencilerine yönelik kurumumuz psikolojik danışmanlar tarafından YKS bilgilendirme ve Motivasyon konularında seminer çalışması gerçekleştirildi.

Mrt

Yazıhan ilçesinde rehber öğretmen olmayan okullarımıza yönelik LGS/YKS bilgilendirme ve Motivasyon konularında seminer çalışması yaptık.

Şbt

Akmercan Anadolu Lisesi'ni ve Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi'ni Ziyaret Ettik.

Şbt

Malatya Girişim Grubu 1 nolu Anaokulu Samanköy konteyner kentteki anasınıfı ziyaret edilerek,  kıymetli öğretmenlerimize bireyselleştirilmiş eğitim planı konusunda müşavirlik hizmeti verildi.

Şbt

Şehit Kenan Çetin Ortaokulu ve  Şehit Kenan Çetin İmam Hatip Ortaokulu  8. Sınıf öğrencilerine yönelik LGS bilgilendirme ve Motivasyon konularında seminer düzenlendi.

Şbt

İlgili okullarımızı ziyaret ederek istişareler yaptık.

Şbt

Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret ettik. Meslektaşlarımızla mesleki paylaşımlarda bulunduk.

Şbt

Ali Nahit Bozatlı İlkokulu ve Yaşar Öncan Ortaokulu ,okul rehberlik servislerini ziyaret ederek meslektaşlarımızla istişarelerde  bulunduk.

Ock

Malatya T3 Vakfı koordinatörü tarafından,kurumumuz proje ekibine TEKNOFEST bilgilendirme toplantısı yapıldı

Ock

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Caner GÜLER ve Şube Müdürümüz Sayın Fatih ERDİM kurumumuzu ziyaret ettiler.Müdürlerimize gösterdikleri nezaket ve alicenaplik için teşekkürlerimizi arz ederiz.