MALATYA / YEŞİLYURT - Yeşilyurt Rehberlik ve Araştırma Merkezi

4222120250
YAKINCA MAH. EĞİTİM SK. NO 16/1 YEŞİLYURT / MALATYA
Vizyon
VİZYONUMUZ Rehberlik ve Psikolojik danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim hizmetlerinde kalite yolculuğuna ara vermeden ilimizde en üst seviyede eğitim kalitesini yakalayabilmek ve bu konuda gerekli eğitimsel liderliği aksatmadan sürdürebilmek çalışmalarımızla diğer, Rehberlik ve Araştırma Merkezleri içerisinde lider ve yol gösterici olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Sürekli gelişen günümüz dünyasında eğitimin ve gerçek hayatın ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ve özel Eğitim Hizmetlerini ilimiz eğitim sistemleri içerisinde etkin hale getirip kaliteyi arttırarak; çağdaş,kendini gerçekleştirmiş ve verimli insan profili hedefini yakalamak için bu hizmetlerden öğrencilerimiz ve tüm ilimiz insanlarının en üst seviyede faydalanmasını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün
08:00/17:00
Belediye otobüsleri, Şehir içi hat dolmuşları ile her 10 dk bir ulaşım vardır.
Yerleşim Yeri
Kurumumuz çevreyolu altında, istasyon virajı, tarım kredi kooperatifi yanında bulunmaktadır.
İl merkezinde, şehir merkezine 1 km uzaklıktadır.