MALATYA / YEŞİLYURT - Yeşilyurt Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Şbt

İlgili okullarımızı ziyaret ederek istişareler yaptık.

Şbt

Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret ettik. Meslektaşlarımızla mesleki paylaşımlarda bulunduk.

Şbt

Ali Nahit Bozatlı İlkokulu ve Yaşar Öncan Ortaokulu ,okul rehberlik servislerini ziyaret ederek meslektaşlarımızla istişarelerde  bulunduk.

Ock

Malatya T3 Vakfı koordinatörü tarafından,kurumumuz proje ekibine TEKNOFEST bilgilendirme toplantısı yapıldı

Ock

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Caner GÜLER ve Şube Müdürümüz Sayın Fatih ERDİM kurumumuzu ziyaret ettiler.Müdürlerimize gösterdikleri nezaket ve alicenaplik için teşekkürlerimizi arz ederiz.

Ock

Özel eğitim öğretmenimiz Gülçin Çoban, Bakanlığımızın "Görme Yetersizliği olan Öğrencilerin Eğitiminde Özel Eğitim Uygulamaları" kursuna katılmış olup, kurs içeriğinde yer alan faydalı bilgileri kurumumuz öğretmenleri ile paylaştı.

Ock

Bu ayki bültenimizde Siber Zorbalık konusunu ele aldık.

Ock

Ramlar ne iş yapar? Özelde Yeşilyurt Ram nedir nasıl çalışır? Kendimizi tanıtmak için hazırladığımız sunumuz...

Ock

Bilim Sanat Merkezi Öğrenci Belirleme sınavı ve süreci hakkında ,Yeşilyurt ilçesinde görev yapan,kıymetli ilkokul müdürlerimize ve ilkokullarda görev yapan kıymetli rehber öğretmenlerimize yüzyüze  bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ayrıca Akçadağ, Darende, Doğanşehir,Kuluncak,Yazıhan, Yeşilyurt ilçelerinde ilkokulda görev yapan kıymetli 1, 2 ve 3. sınıf şube öğretmenlerine yönelik

bilgilendirme toplantı da yapıldı.

Ock

Şehit Zekeriya Bitmez Anadolu Lisesi öğretmenlerine yönelik psikososyal müdahale programı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ara

Kurumumuz rehberlik hizmetleri bölümü tarafından Yeşilay Danışmanlık merkezine ziyaret gerçekleştirildi..

Birlikte yapılabilecek projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ara

Kurumumuz psikolojik danışmanı N. Damla ÖZDEMİR ve kurumumuz özel eğitim öğretmeni Cem İNAL, Sadreddin Konevi Kız AİHL tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğine katılarak, PDR ve Özel Eğitim Öğretmenliği bölümleri hakkında bilgiler verdiler.

Ara

Okul rehberlik servisi ziyaretleri kapsamında meslektaşlarımızı ziyaret ederek mesleki paylaşımlarda bulunduk.

Ara

Okul rehberlik servislerini ziyaret ederek meslektaşlarımızla istişareler yaptık.